فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

سلول‌های بنیادی به کمک بهبود آسیب‌های نخاعی آمد

دانشمندان ژاپنی گفتند: در اولین تحقیق بالینی با استفاده از درمان با سلول‌های بنیادی به بهبود عملکرد حرکتی دو بیمار از چهار بیمار مبتلا به آسیب نخاعی کمک کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۲۷۴۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، اکنون هیچ درمان موثری برای فلج ناشی از صدمات جدی نخاعی وجود نداشته است که بیش از ۱۵۰ هزار بیمار را فقط در ژاپن تحت تاثیر قرار می‌دهد و هر سال ۵۰۰۰ مورد جدید به آن مبتلا می‌شوند.

محققان دانشگاه «کیئو» (Keio) توکیو بررسی خود را با استفاده از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی (iPS) انجام دادند، زیرا می‌توان آنها را وادار کرد تا به انواع مختلف سلول‌ها بالغ شوند. در این روش محققان از سلول‌های مشتق شده از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی ساقه عصبی استفاده می‌کنند.

این دانشگاه اعلام کرد که عملکرد حرکتی دو بیمار پس از عمل کاشت بیش از ۲ میلیون سلول مشتق شده از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی در نخاع بهبود یافته و هیچ عارضه جانبی جدی برای هر چهار مورد پس از یک سال نظارت مشاهده نشد.

مدیکال ریسرش به نقل از سازمان ملی رادیو تلویزیونی ژاپن گزارش کرد که یکی از این دو فرد بهبود یافته، مرد سالخورده‌ای است که در یک تصادف آسیب دیده است. او اکنون می‌تواند بدون حمایت بایستد و تمرین راه رفتن را شروع کرده است.

محققان اظهار کردند که ما توانستیم در اولین درمان نخاعی در جهان با سلول‌های بنیادی پرتوان القایی به نتایجی دست یابیم. / ایسنا 

کلمات کلیدی: سلول بنیادی نخاع
ارسال نظر